Dar iata satira politica facuta la un imbold de dupa bucuria unui candidat la prezidentiale in 08 12 2009...(EEEII daca era noapte polara bucuria era imensa..)
Fara nici un fel de suparare imi permit sa afisez aceasta satira....Si totodata sa ne gindim daca la viitoarele alegeri am mai avea motiv sa mergem sa votam...
Titlul este:BALADA PROSTANACULUI...(este vorba de caragielescul scrutin prezidential dintre actualul presedinte si acel ,,ilustru contracandidat'' lovit de FLACARA VIOLET"

Eram un brotac
Cel mai mare smecher din lac
Prin aliante eram patrician
Dar sunt tot batrician..(OAC OAC..)
A trecut o noapte
Cind eram presedinte
A doua zi in lac
M-am trezit tot...prostanac (OAC OAC..)
Capsunarii m-au tradat
Moscova m-a lasat
Marko m-a fentat
Cu sampanie m-am imbatat
Sondajele m-au inselat
Brotacul din lac
A ramas tot prostanac...(OAC OAC...)
Nici Stefan si nici Tudor { Sa nu va suparati pe mine pentru trimiteri la Stefan cel Mare sau Tudor Vladimirescu...}.
Cu urmasii lor
Nu m-au salvat
Iliescu m-a RENEGAT...
Brotacul din lac
Cu Ghita,Klaus si Crin { Este vorba de Ciuhandu primarul Timisoarei si Klaus Johannis primarul Sibiului,cu aceea
Simt gust de pelin
Cu Sorin si Felix alianta cu Crin Antonescu si PSD ...Apoi am facut aluzie la Sorin OV de la Irealitatea si blajinul
Am dat chix.. Felix-Voiculescu de la Antena 3.... }
Brotacul din lac
Cu un poet si un cioban { Pare lesne de inteles ca ar fi vorba de VADIM si BECALI...}
Ajutorul dat a fost in van
De marinar voi scapa
Cind oi da cu sapa...
Brotacul din lac
Las-ca vine Ponta {Si iata ca Ponta conduce acum PSD...}
Si-mi vinde poanta
Brotacul din lac
De era noapte polara
Bucuria era ghetara....
Brotacul din lac
A ramas tot prostanac...(OAC OAC..)
compusa la 08 12 2009 dupa afisarea rezultatului final al alegerilor prezidentiale...
Sper din nou ca nu am suparat pe nimeni prin postarea acestei satire politice si sa intelegeti ca sint APOLITIC convins...
Si va intreb totodata,dupa vorba lui Ioan Gyuri Pascu...EU CU CINE SA (MAI) VOTEZ ??!
Daca din greseala am atins o coarda sensibila a unui membru al unui partid oarecare il sfatuiesc sa ZIMBEASCA !!
Caragiale dupa parerea mea ar trebui CLONAT pentru a invinge acesti epigoni de la Divertis sau alte din alte satire politice televizate...Caragiale ar fi scos MULT mai multe idei de comedie....
Cu prietenie
Marius Ignea,Timisoara.