Directionarea a 3.5% din impozitul pe venit

VREI SA AJUTI COPIII SURZI SA AUDA?

TREBUIE DOAR SA COMPLETEZI FORMULARUL 230!

Asociatia noastra se finanteaza aproape integral din directionarea sumelor reprezentand pana la 3.5% din impozitul pe profit.

Pentru a putea sprijini pe viitor copii si tinerii hipoacuzici in procesul de reabilitare si de a le facilita integrarea in societate, va rugam sa ne sprijiniti prin completarea formularelor 230 privind directionarea sumei de pana la 3.5% din impozitul pe venit.

Prin completarea formularului 230 puteti directiona 3.5% din impozitul pe venit ce a fost deja plătit către stat.

Tot ce trebuie sa faci este sa descarcati formularele folosind link-ul de mai jos, sa completati rubrica I(date de identificare ale contribuabilului) si sa le semnati.

Daca nu puteti depune personal formularul la administratia financiara de care apartineti(lista aici), va rugam sa ni-l trimiteti pe adresa Sibiu, bd. N. Balcescu, nr. 1, ap. 5 si il vom depune noi ptr Dvs.

Termenul limita de depunere nu a fost inca facut public.

VA MULTUMIM !!!

Puteti descarca formularul folosind link-ul:

Formular 230_2023

Atentie: trebuie completate rubricile I (date de identificare contribuabil), la rubrica II.2. trebuie bifata optiunea: 1 sau 2 ani, III: datele imputernicitului, daca este cazul si la final „semnatura contribuabil”

!!! Persoanele fizice care completeaza formularul 230 pot opta pentru directionarea a 3.5% din impozitul pe venit pentru 2 ani!!!

Atentie: DEPUNEREA FORMULARELOR 230 DE CATRE MILITARI, POLITISTI, JANDARMI

Membrii si simpatizantii asociatiei noastre sunt rugati sa aiba in vedere faptul ca formularele 230 completate de personalul din sistemul national de aparare, ordine publica si securitate nationala(militari, politisti, jandarmi, servicii secrete, inclusiv personalul civil) se depun la serviciile financiare ale unitatilor de unde provin acestia.

Datorita ajutorului dvs., in ultimii ani, am reusit urmatoarele:

  • acoperirea costurilor generate de procesul de reabilitare auditiv-verbala a celor peste 200 de copii cu implant cohlear din cadrul asociatiei (terapie logopedica, reparatii, upgrade, consumabile)
  • decontarea costurilor de reparatii/inlocuire pentru sisteme de implant cohlear
  • acordarea de sprijin material unui numar de peste 10 cazuri sociale
  • organizarea de tabere pentru copiii purtatori de implant cohlear (Arieseni – feb 2019 &ian. 2020, Aiud – iulie 2018 & aug. 2019, Vicovu de Sus aug. 2018& 2019)
  • asigurarea contributiei proprii pentru proiectele „Asculta Viata”, „Bucuria sunetelor” si „Sunetul Lutului” sustinute de Fundatia Orange si respectiv MOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate. Prin proiectul „Bucuria sunetelor” au fost realizate primele 2 centre de interventie timpurie pentru copii hipoacuzici din Romania purtatori de implant cohlear, la Iasi si Vicovu de Sus
  • realizarea de demersuri legale pe langa Ministerul Sanatatii si CNAS soldate cu inlocuirea procesoarelor de sunet de catre CNAS;
  • oferirea de servicii de consiliere familiilor cu copii hipoacuzici, purtatori de implant cohlear sau candidati la implant
  • desfasurarea de activitati de reglaj la distanta ale sistemelor de implant cohlear la sediul asociatiei din Sibiu