Cochlear merge în tabără la mare. Voi vreţi să veniţi?

0
Cochlear merge în tabără la mare. Voi vreţi să veniţi?

Cochlear România se alătură iniţiativei Asociaţiei “Ascultă Viaţa!” de organizare a Taberei Naționale pentru copiii cu implant cohlear şi familiile acestora ce va avea loc la complexul Dunărea din Eforie Nord în perioada 28 august – 04 septembrie 2016.

În acest sens, Cochlear România va sprijini 10 familii cu copii purtători de implanturi Cochlear cu un voucher în valoare de 500 de RON. Voucherele se vor acorda în ordinea înscrierilor și vor putea fi folosite doar pentru tabăra din 2016.

Cei care doresc să se înscrie vă rugăm să contactați Asociația “Ascultă Viața!”, respectiv pe d-na Anamaria Brașov –  0720.045.225, emailasociatiaascultaviata@gmail.com. Data limită pentru înscriere este 10.08.2016 şi în limita locurilor disponibile la complexul Dunărea din Eforie Nord.

În cazul unor familii aflate în situaţii dificile ce nu pot acoperi parţial costurile de participare la tabără, Cochlear România poate oferi sprijin suplimentar individualizat. Pentru a beneficia de acest sprijin, aşteptăm e-mail de la aceste familii cu detalii despre situaţia lor particulară la asociatiaascultaviata@gmail.com şi d-lui Valentin Chiticaru ca reprezentant al Fix Import Export SRL/Cochlear România la email –valentin.chiticaru@fixi.ro, telefon – 0728.678.910.

Mai multe detalii despre tabără găsiți folosind link-ul de mai jos:
http://ascultaviata.ro/oferte-tabara-de-vara-2016

Vă aşteptăm cu drag!

Cochlear Romania & Asociația „Ascultă Viața!”

Comentarii

comentarii

Distribuie.

About Author

Comentariile nu sunt permise.