European Friendship Week 2019

0

Asociația noastră a fost invitată să participe și anul viitor în tabăra „European Friendship Week” ce va fi organizată de „The Ear Foundation” în parteneriat cu EURO-CIU(European Association of Cochlear Implant Users) în perioada 21-27 iulie 2019.

În tabără vor participa echipe din țările Uniunii Europene, reprezentate în EURO-CIU, fiecare echipă fiind compusă dintr-un team leader si 4-6 copii/adolescenți purtători de implant cohlear cu o vârstă cuprinsă între 11-17 ani.

Având în vedere interesul tot mai mare pentru această tabără, Consiliul Director a decis următoarele:

  • au prioritate copiii/adolescenții cu implant cohlear cu o vârstă între 11-17 ani care nu au participat la edițiile anterioare, singura excepție putând fi făcută pentru copilul team leader-ului;
  • pentru copiii/adolescenții aflați la prima participare asociația suportă costul transportului cu avionul, pe modelul participărilor anterioare.

Persoanele interesate să participe sunt rugate să ne comunice pe email asociatiaascultaviata@gmail.com până la data de 30.11.2018 dorința de a participa la acest eveniment.

Este necesară cunoașterea limbii engleze!

Costurile de participare în tabără sunt: Group of 4 young people 1400€ / Group of 5 young people 1750€ / Group of 6 young people 2100€

Astfel, în situația unei echipe formate din 6 copii/adolescenți + team leader, 2100/7 = 300Euro

Mai multe informații despre tabără găsiți în materialul de prezentare de mai jos: European Information Pack 2019 Final

Comentarii

comentarii

Distribuie.

About Author

Comentariile nu sunt permise.