Beauty of difference – schimb de experienta prin programul Erasmus +

0

Beauty of difference/Frumusețea diferenței – un proiect finanțat prin programul Erasmus +

Tema proiectului „Beauty of difference” constituie oportunitatea de auto-exprimare și explorare a noilor culturi, incluziunea socială și participarea activă a tinerilor cu deficiențe de auz  in societate. Subiectele principale sunt drepturile omului, incluziunea socială și dialogul social ca fundament al valorilor europene. Proiectul este un schimb internațional care va implica 32 de tineri cu deficiențe de auz din Bulgaria, Lituania, Polonia și România cu vârste între 16 și 30 de ani. Fiecare grup va avea un ghid de lider și un interpret de limbaj de limbă fluent în limba engleză, care va susține procesul de comunicare între cele patru grupuri. Schimbul este programat pentru sfârșitul lunii septembrie 2018 și va fi găzduit în municipiul Tsarevo, Bulgaria Principalele teme pe care le vor discuta tinerii din cinci țări sunt politica europeană și locală pentru persoanele cu dizabilități, bunele practici, rolul și valoarea educației și a competențelor sociale, advocacy. Partea de formare a programului se va baza pe principiul educației non-formale și a participării active a tinerilor la activități și sporturi în aer liber.

Asociatia noastra a primit o invitatie din partea asociatiei similare din Bulgaria pentru a participa la un schimb de experienta pentru tinerii cu deficiente de auz, organizat in cadrul programului Erasmus+.
Aceasta activitate va avea loc in luna septembrie 2018 in Bulgaria, fiecare țară participanta urmand să participe cu o echipă formată din 8 tineri intre 18-25 ani (4 baieti si 4 fete), un team lider si un interpret in limbajul mimico-gestual.
Costurile de cazare si transport vor fi acoperite prin programul Erasmus+.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa studiati documentul atasat.

Daca doriti sa participati la acest program, va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa asociatiaascultaviata@gmail.com.

Termenul limita pentru a ne comunica dorinta dvs de a participa este 15 august 2018.

invitation Erasmus 2018

 

 

 

Comentarii

comentarii

Distribuie.

About Author

Comentariile nu sunt permise.